Gyerekúszás

Napjainkban egyre fontosabb, szinte már elvárás, hogy a gyerekek tudjanak úszni, biztonsággal mozogni a vízben. Akár medencéről, akár természetes vízről van szó, sokkal nyugodtabbá teheti a családi pihenést, ha csak rá kell pillantani a gyerkőcre, hogy minden rendben van-e, miközben önfeledten játszik a vízben.

Célunk, hogy a gyerekek amellett, hogy élvezik a foglalkozást, olyan minőségi oktatáson vegyenek részt, ahol a pontos úszástechnikát, és a hatékony úszást tudják elsajátítani. Ez azért fontos, mert így később, ha szeretne úszás edzésen részt venni, akkor sokkal eredményesebb lehet társainál.

Csoportjaink:

> Vízhez szoktató-kezdő:
Cél: sok-sok változatos és különleges játékkal megszerettetni a vizet, biztonsággal mozogni benne, örömmel játszva megtanulni az úszás alapjait. Oktatás a legkülönbözőbb vízi eszközökkel, és módszerekkel, akár egy játszótéren!

Akiket várunk: 4 éves kortól, akiknek a testmagassága elérte a 110 cm-t (közelítő magasság esetén, is nyugodtan jelentkezzenek, különböző eszközökkel biztosítható az oktatás).Várunk minden gyermeket, aki szeretné megtanulni az úszás alapjait, az ovis úszás foglalkozás tökéletes folytatása tud lenni a kezdő tanfolyam, mely nélkülözhetetlen a haladó úszásoktatáshoz.

Bejelentkezés / további információ:
Majer Anita (Pekingi Olimpiai kerettag szinkronúszó, úszóedző)
e-mail: majer.anita@hotmail.com
telefon: 06-20-490-9477

Mikor és hol vannak a foglalkozások?
Minden szombaton 10:15 - 11 óráig.
Cím: 1114 Budapest, Villányi út 5-7. (Szt. Margit Gimnázium uszodája)

> Haladó:
Cél: a három alap úszásnem (hátúszás, gyorsúszás, mellúszás) elsajátítása.

Akiket várunk: 4 éves kortól 12 éves korig mindenkit, aki játszva szeretne úszni tanulni, és a testmagassága elérte a 110 cm-t, valamint részt vett bármilyen kezdő úszás tanfolyamon.

Bejelentkezés / további információ:
Pencz Brigitta (gyógytornász, úszóedző, bébiúszás-oktató)
e-mail: furgehalak@gmail.com
telefon: 06-20-588-9535

Mikor és hol vannak a foglalkozások?
Minden szombaton 10:15 - 11 óráig.
Cím: 1114 Budapest, Villányi út 5-7. (Szt. Margit Gimnázium uszodája)